Google+
Billbarter.com
Földgömb

Eladó családi ház, Demecser, Szabolcs vezér utca, 6.5 M Ft, 100 m²

Jó állapotú, gazdálkodásra is alkalmas, rendezett családi ház(100nm), +melléképületek +kert(~400nm) eladó vagy nyíregyházi lakásra cserélhető.

Irányára: 6,5 millió forint.

Érdeklődni: 30-945-5190

utcafront

ház oldala

gazdasági épületek

hátsó kert

 

BUDAPESTI LAKÁSUNKAT eladjuk, vagy ÉRTÉKEGYEZTETÉSSEL NYÍREGYHÁZIRA CSERÉLJÜK

Elképzelhető, hogy ki lesz adva bérlőnek, így vagy bérlő megtartása mellett történhet eladás/csere vagy ki kell várni az esetleges felmondási határidőt.

Budapesten, a Városligettől 1-2 perc sétára, a Marek József utcában (VII. ker.) egy első emeleti 59nm-es 2,5 szobás, vízórás, egyedi gázfűtéses tégla építésű lakás elcserélhető értékegyeztetéssel nyíregyházi lakó ingatlanra.

Csendes, kulturált házban, jó tömegközlekedési lehetőségekkel. A szobái galériázhatóak. Fűtésdíja minimális a vastag falaknak köszönhetően és napközben is kellemes hőmérséklet van a lakásban nyáron és télen is egyaránt. Akár irodának is alkalmas és kisebb létszámú csoportok esetén előadó teremként is használhatóak a szobái. 2003-ban volt teljeskörűen felújítva, tehát egy festés már ráfér. Felsőoktatási intézmények a közelben: SzIE Állatorvostudományi kar és Ybl Miklós Műszaki Főiskola, Heller Farkas Gazdasági Főiskola, Baptista Teológiai Akadémia, MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetem. 

Irányára: 23,9 millió forint. 
Érdeklődni: 
 30-945-5190

térkép

bejárattól a Városliget

ház bejárata

alaprajz

szoba

szoba